Monday, November 22, 2010

Proton Car convert Skyline R34 Wide Body Kit

A Proton car convert to Skyline R34 GTR wide body kit by J Mode Malacca. The rear door have been covered to make it more sporty. With this extreme body kit, I unable to differentiate whether it is a Iswara or Saga already.

Skyline R34 style Wide Body Kit
Skyline R34 style Wide Body Kit
Skyline R34 style Wide Body Kit

17 comments:

X-killer said...

eh dude... does jpj aprve dis car...??

Keshminder said...

Bro, is this really a proton saga ah? May i know whr is the shop to go and do this type of body kit ah?

long said...

JPJ wont approved this car, sure kena saman. This car modded by J Mode Melaka, at Cheng there.

Amier Si Phinies said...

asal kerete ap nih??? smart doh...kedai kat mne??

long said...

Proton Saga atau Iswara, modified kat J Mode Melaka.

George said...

THAT'S LOTS OF HARDWORK THERE.
VERY IMPRESSIVE AND MEAN FRONT THOUGH,
PLUS THAT HOOD IS QUITE REMARKABLE

Achern said...

takde update yang dah siap cat der?

long said...

Takder le.... dah lama tak pergi Melaka

Anonymous said...

nice artwork..very2 detailed and creative. tapi, kalau ade org tempah kete die jd cmni,aku gelak guling2 laa..kalau dah proton,mekap la jd R3 ke..cantik gak apa? xyah la convert jd brand lain huhu

shark said...

brape hbs modal wat sume 2 bro??smart giler tgk..

long said...

Convert jadi brand lain hanyalah untuk menarik perhatian, kalau kereta ni masuk autoshow janji dapat hadiah.

long said...

Rasanya lebih puluh ribu lah utk bodykit cam ni

skyline no1 said...

brape kalau nak beli lampu depan n blakang bro?

long said...

Tak pasti ko, kena tanya kat kedai halfcut

Anonymous said...

modified kreta bkn stakat nak extreme atau lain dari yg lain semata2.tapi praktikaliti, tahan lasak,berbaloi pada wang & ada hala tuju...JDM ada semua tu,x pyh memandai jd designer....ish tak senonoh lansung kereta buat mcm ni

Anonymous said...

fuck JDM..nape x beli kete jepang terus... vote for costum

muhamad fazril kasfahmi muhamad rozibi said...

bonet design waja klau perasan.. btw nice custom.. mmg modified kete bkn sekadar nk xtreme.. that combination of design art, racing art.. ak ada nmpak org buat toyota TE70 jd AE86.. full conversion with jpj approved. when u made it..u will know how to appreciate it.. because thats your work design instead of beli JDM.. unless kau beli gtr34 z-tune series mmg aku x komen pape.. 1100bhp..thats one of prototype series bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...